Hirdetés

Felnőtt tartalomhoz tereli a gyerekeket a Mancs Őrjárat nasi, visszahívják a teljes készletet



|

A jelek szerint egy lejárt domain okozott komoly galibát a Lidl áruháznak.

Hirdetés

A 2013 óta futó Mancs Őrjárat napjaink egyik legnépszerűbb gyereksorozata, amely egy Ryder nevű kisfiú és a kutyákból álló nyomozócsapata körül bonyolódik, akik az apró nézők nagy csodálatára minden epizódban más-más vészhelyzeteket oldanak meg a Kaland-öbölben.

A szériával reklámozott termékek valószínűleg jóval nagyobb eséllyel tűnnek el a polcokról, mint a jól ismert mancsos logó nélküliek, ám a Lidl most valószínűleg azt kívánja, bárcsak sose engedett volna ilyen portékákat a polcaira.

Hirdetés

A TechCrunch beszámolója alapján ugyanis az áruházlánc egyesült királyságbeli hálózatának vissza kellett hívnia két Mancs Őrjárat-témájú nassolnivaló (Paw Patrol Yummy Bakes és Paw Patrol Mini Biscotti) teljes készletét, miután az azokon található URL egy pornóhirdetéseket tartalmazó weboldalra terelte a látogatókat.

Az első gyanú szerint valaki feltörhette az appykidsco.com címen található oldalt, ám a TechCrunch nyomozása arra jutott, hogy a korábbi tulajdonos, a terméket gyártó Appy Food & Drinks egyszerűen nem újította meg az URL-t, így az egy kínai magánszemély kezébe került. Aki most mobilról látogatja meg a webhelyet, az explicit hirdetésekkel találkozhat, amely nem ritka eset az üresen maradt domaineknél.

Forrás: NetCrunch
Forrás: NetCrunch

A jelek szerint tehát a kínos bakiért a termék gyártóját terheli a felelősség, az ostor viszont a Lidl-ön csattant, amely most közleményben kért elnézést a brit vásárlóktól, és minden visszavitt rágcsálnivaló árát megtéríti. Persze csak a csomagolás problémás, a termék maga fogyasztható, így aki nem engedi, hogy gyermeke beírja a webcímet, annak fölösleges visszatérítést kérnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.