Hirdetés

Felrúgja a Google szabályait az új Play Áruház



|

A frissítésekkel érkező dizájnmódosítás szembemegy a Material Design előírásaival.

Hirdetés

A Google több hullámban, de már kiadta a frissítést a Play Áruházhoz, amely így új dizájn mellett várja a felhasználókat. Furcsa módon azonban a frissített külső szembemegy a Google Material Designnal kapcsolatban előírt szabályaival. 

Hirdetés

Az ellentmondást az okozza, hogy az új felület egymásra halmozott füleket használ - ezt a kialakítást pedig kifejezetten tiltja a Google, helyette a tartalmak strukturális elrendezését más formában javasolja megjeleníteni. 

Alapvetően kapunk egy sor eltérő kategóriát, azonban a lista alatt egy sor újabb lista van, megint más alkategóriákkal. Néha még egy harmadik sor lista is van rögtön ezek alatt az új felületen. 

Mindez természetesen nem különösebben lesz hatással a felhasználókra és a Play Áruház használatára, de többen nem értik, hogy a Google miért sérti meg a saját dizájnbeli irányelveit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.