Hirdetés

Feltekerhető kijelzős mobil lesz a Samsung 2022-es slágere?



|

Ha minden igaz, a hajtogatható Galaxy Z Flip 3 és Galaxy Z Fold 3 utódainál is izgalmasabb koncepciót valósít meg a Samsung.

Hirdetés

A Samsung roppant elégedett a hajtogatós telefonok népszerűségével, amihez persze az is kellett, hogy generációról generációra tartósabb konstrukcióval álljon elő a gyártó, és leküzdje a korai modellekre jellemző gyermekbetegségeket. Idén a cég reményei szerint a 10 millió példányt is meghaladja Galaxy Z Flip és Galaxy Z Fold szériákhoz tartozó, eladott készülékek száma.

Ebben a Flip 3 és  Fold 3 mellett várhatóan kulcsszerepet játszanak majd az egyeneságú leszármazottak, és úgy fest, hogy egy harmadik modell is csatlakozik hozzájuk, mégpedig olyan, amelyiknek fel lehet tekerni a kijelzőjét.

Hirdetés

A Z Flip 4 és a Z Fold 4 idei megjelenésével, a készülékek specifikációival és extráival kapcsolatos találgatások már kevéssel azután megindultak, hogy felhajtottuk a szilveszteri pezsgőt. Az előbbire elvileg B4-ként, az utóbbira Q4-ként, míg egy titokzatos harmadik modellre N4-ként hivatkoznak a Samsung berkein belül. Hogy mi lehet ez a hét lakat alatt őrzött okostelefon, arról a Samsung-témában feltűnően jól értesült szivárogtató, Ice Universe osztott meg pár érdekességet.

Szerinte a Dimond (tehát nem N4) kódnevű készülék az év második felében várható, és meglehetősen nagy a valószínűsége, hogy feltekerhető kijelzőt kap. Ehhez Ross Young iparági elemző annyit fűzött hozzá, hogy tudomása szerint az említett mobil gyártását elhalasztották 2022-re, de beszél a forrásaival, hogy még valóban ez-e a helyzet.

Amennyiben a Samsung tényleg piacra dobna idén egy feltekerhető kijelzőjű telefont, úgy talán meg is előzhetné minden konkurensét, mert az Oppo X 2021 végül sosem jutott el a felhasználókhoz, és korántsem biztos, hogy kínai gyártó még ebben az évben elő tud rukkolni egy továbbfejlesztett koncepció alapján készült modellel, ahogy az LG Rollable bevezetése is várat magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.