Hirdetés

Felturbózott akkumulátorokkal jönnek a Galaxy S10 okostelefonok



|

A jelek szerint valóban nagyobb akkumulátort és gyorsabb töltést garantálnak majd a Samsung új zászlóshajói.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap, és hivatalosan is bemutatkoznak a Samsung legújabb zászlóshajói (valamint az összehajtható Galaxy Fold, ami a legutóbbi hírek szerint kétszer annyiba kerül majd, mint a többi prémium okostelefon). Mivel közeledünk a bemutatóhoz, ezért a szivárgásokból is egyre több van. Nemrég a Galaxy S10E, a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ renderelt képei is előkerültek (fentebb láthatóak). 

Hirdetés

Ice Universe ezzel párhuzamosan egy videós kedvcsinálóra is rábukkant, amelyben a Samsung az Unpacked rendezvényt reklámozza. A videó arra utal, hogy az új okostelefonok nagyszerű akkumulátort hoznak majd magukkal, valószínűleg nagyobb kapacitással és gyorsabb töltéssel (mindkettőről volt már sok pletyka). 

A tavalyi Galaxy S9 és Galaxy S9+ 3000 és 3500 mAh-s energiaforrásokat kaptak. A jelenlegi várakozások szerint a Galaxy S10E modellbe 3100, a Galaxy S10-be 3500, míg a Galaxy S10+-ba 4000 mAh-s akku kerül. 

A lite modell dupla hátlapi és szimpla előlapi kamerát kap majd, míg a normál és a pluszos modellre tripla hátlapi szenzor kerül. A Galaxy S10+ előlapjára pedig egyenesen két szelfikamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.