Hirdetés

Felturbózva tér vissza az Xbox 360 legendás kontrollere



|

A hyperkines arcoknak újra nosztalgiázni támadt kedvük. Most az Xbox 360 legendás kontrollért frissítették fel.

Hirdetés

A Hyperkin nemrégiben elkészítette az első Xbox kontrollerének, a Duke-nak a modern változatát, ami ezáltal kompatibilis lett a legújabb hardverekkel is. Na persze az még inkább volt mókás, mintsem hasznos újdonság, hiszen az említett vezérlő nem tartozott a legergonomikusabb szerkezetek körébe.

A cég mostani bejelentésére viszont már el tudjuk képzelni, hogy többen felkapják a fejüket: újra piacra dobják a legendás Xbox 360 kontrollert a legendásan rossz D-padjával együtt, csak épp úgy, hogy az megfeleljen minden modern elvárásnak.

Hirdetés

A Hyperkin Xenon az első belsős Xbox 360 prototípus után kapta a nevét, a specifikációja azonban száz százalékban eleget tesz napjaink elvárásainak. Lesz rajta menü és megosztás gomb, helyet kap egy 3,5-ös jackcsatlakozó és a kábele is egy cserélhető USB-C-s megoldás lesz.

A termék áráról még nem adott információt a gyártó, a Duke azonban 70 dollárba került, így a Xenont is ennek a környékére várjuk. Jó hír, hogy a felfrissített kontrollerek tényleg 1:1-es másolatainak tűnnek az eredeti eszközöknek, szóval ebben az esetben (ellentétben a Duke-kal) még el is tudjuk képzelni, hogy valaki tényleg használja majd ezeket, és nem csak felteszi a polcra nosztalgiából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.