Hirdetés

Felugró kamerás csúcsmobilokon dolgozik a Xiaomi



|

A kínai gyártó két olyan felsőkategóriás okostelefonon dolgozik, amelyek a házból felugró kamerával (is) erősíthetnek.

Hirdetés

Az XDA egy olyan érdekes jelentéssel állt elő a napokban, amely szerint a Xiaomi két új csúcskategóriás okostelefonon dolgozik. Ezekben a Qualcomm Snapdragon 855-ös lapkája lesz, illetve a házból ugrik majd fel a kamera. 

Hirdetés

Mindezt firmware-kódból sikerült megtudnia az XDA-nak, amely folyamatosan figyeli, hogy mire készülhet a kínai gyártó. 

A Xiaomi mindeddig nem adott ki felugró kamerás okostelefont, azonban a cég sosem zárkózott el az újításoktól és az új ötletek kipróbálásától. Vagyis a Xiaomi inkább csak az időzítésekkel szeret játszani. Állítólag a mostani modellek davinci és raphael kódnevek alatt készülnek. 

Azóta megindultak a szó-beszédek, hogy vajon milyen szériákban indítja az újdonságokat a Xiaomi. Sokan a Xiaomi Mi Mix 4 és a Pocophone F2 érkezésére tippelnek, azonban valószínű, hogy tévednek. A Mi Mix 4 ugyanis a Xiaomi első összehajtható mobilja lehet a megbízhatóbb szivárogtatók szerint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.