Hirdetés

Figyelem: ideje lehet váltani, ha még mindig az OTP régi internetbankját használod



|

A pénzintézet korlátozza az utalásokat, hogy az újabb szolgáltatása felé terelje az ügyfeleket.

Hirdetés

Az OTP ügyfeleinek többsége valószínűleg jó ideje nem használja a régi internetbankot, hiszen a piacvezető pénzintézet már 2020 tavaszán bevezette az úgynevezett "Új OTP internet- és mobilbankot", amely egy korszerűbb formában fogja össze az online banki szolgáltatásokat.

Az új platformhoz való hozzáférés ugyanakkor külön regisztrációhoz kötött, ezért még bőven akadhatnak, akik már csak kényelmi okokból sem estek át a procedúrán, és a mai napig a régi internetbankot gyűrik. Nekik szól az OTP aktuális közleménye, ami egy fontos korlátozásról számol be.

Hirdetés

A pénzintézet az internetes banki felület főoldalán tudatja az ügyfelekkel, hogy január 24-től kezdődően napi egymillió forintban korlátozzák a régi internetbankról indítható utalások összegét. Aki ennél több pénzt szeretne küldeni, ezt az új InternetBankból vagy a MobilBankból teheti meg, illetve az OTPdirekt Üzletszabályzat és Hirdetmény alapján módosíthatja a napi átutalási limitet, ám az utóbbi intézkedés csak ideiglenes jellegű.

Ahogy arra a 24.hu rámutatott, az ügyfelek január 4-én és január 23-án is üzenetet kaptak a korlátozásról az OTPdirekt postaládájukba. Az új internetbank olyan funkciókat kínál, mint az egyszerűsített (akár biometrikus azonosítással zajló) belépés, a havi kiadásfigyelő vagy az áttekinthetőbb tranzakciótörténet. Ha eddig nem tájékozódtál a szolgáltatásról, ide kattintva teheted meg, a regisztráció folyamatát pedig az alábbi videó is segíti:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.