Hirdetés

Filléres hajtogatós mobil, robotkutya és okosgyűrű – ezek lesznek az idei slágerkütyük



|

Az MWC-n sok érdekes, de első ránézésre nem feltétlenül hasznos mobileszközzel találkoztunk. Hallgasd meg, miként vélekedünk az idei kütyüfelhozatalról!

Hirdetés

Számtalan érdekes termékkel találkoztunk az idei mobilkiállításon, az MWC-n, de ami ennél is fontosabb volt, hogy bepillantást nyerhettünk az idei évet meghatározó trendekbe. A kiállítást uralták a kínai gyártók, a nagyobb bejelentésekről pedig már korábban beszámoltunk nektek külön cikkek, sőt, tesztek formájában is.

A Honor vadonatúj csúcskészülékkel jelentkezett, a Lenovo átlátszó kijelzős notebookot villantott, a Motorola és a Samsung csuklóra hajlítható mobilt álmodott meg a kiállításra, de volt itt robotkutya, okosgyűrű és végtelenül sok olcsó, kínai telefon is.

Hirdetés

Hallgasd meg, mi lesz a menő 2024-ben!

Erdős Márton, a PCW főszerkesztője a Millásreggeli 2024. 03. 07-ei adásában beszélt az idén várható mobilos trendekről és a kiállításon látott érdekességekről. Megtudhatod például, hogy megőrültek a látogatók az új generációs, AI-val felvértezett robotkutya láttán, ami képes új trükköket is megtanulni (bár sört még nem tud hozni a hűtőből). Emellett a csuklóra hajtható mobil és az okosgyűrű várható sikeréről, vagy éppen sikertelenségéről is beszélnek az adásban, és a Samsung új népmobiljairól is szó esik, ahogy a világot idén elárasztó, filléres hajlítható telefonok sem maradtak ki. Az adást az alábbi linken hallgathatod meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.