Hirdetés

Fizet az ügyfeleknek a Vodafone a keddi leállás miatt



|

Kiderült, hogy a szolgáltatás kiesésért mekkora összeggel kompenzálja előfizetőit a távközlési vállalat.

Hirdetés

Alighogy átléptünk 2024-be, január 2-án a délelőtti órákban azzal kellett szembesülniük a Telekom, a Digi és a Vodafone ügyfeleinek, hogy az említett vállalatok szolgáltatásai jobb esetben akadoznak, rosszabb esetben viszont teljesen elérhetetlenek.Volt, aki emiatt nem tudott internetezni, másoknál a hívásindítással vagy hívásfogadással akadtak gondok, de jó eséllyel annak is gallyra ment a napja, aki szimplán csak tévézni szeretett volna.

Miután kiderült, hogy a hibát áramkimaradás okozta, a cégek elkezdték a tévé- internet- és mobilszolgáltatások helyreállítását, nagyrészt minden visszatért a rendes kerékvágásba még aznap délutánra, estére, de a Vodafone TV esetében erre csak közel 24 órával később került sor.

Hirdetés

Mindenesetre a Vodafone Magyarország úgy döntött, hogy nem tekinti egy szimpla bocsánatkéréssel elintézettnek az ügyet, és kompenzálja az előfizetőket a január 2. és 3. közötti időszakban a Vodafone TV szolgáltatásban bekövetkezett szolgáltatáskimaradás miatt - írja az Economx

A Vodafone Magyarország sajtóosztályán emellett elmondták, hogy a Magyar Telekom Cloud & DataCenterben (Dataplex) bekövetkezett váratlan áramkimaradás miatt a bérelt infrastruktúrán nyújtott szolgáltatási területeken a Vodafone TV szolgáltatások helyreállítási ideje közel 24 órára nyúlt, amelynek oka a hirtelen áramkimaradás okozta, egymástól függetlenül jelentkező hibák feltárása és megoldása volt. A január 2-3. közötti időszakban a Vodafone TV szolgáltatásban bekövetkezett szolgáltatáskimaradás kompenzációjaként a Vodafone Magyarország az érintett ügyfelek januári havidíjából 1000 Ft-ot jóváír, melyet a következő számlán érvényesít. Az érintett ügyfeleket sms-ben és számlalevelekben tájékoztatják a jóváírás részleteiről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.