Hirdetés

Fontos dologra emlékezteti az androidosokat a YouTube



|

Az androidosok már beállíthatják a YouTube-ot, hogy szóljon, ha túl sokat videóznak, és ideje szünetet tartaniuk.

Hirdetés

Anno a szülők arra panaszkodtak, hogy a gyerekek túl sok időt töltenek a tévé és a számítógép előtt, ahelyett, hogy élveznék a napsütést és a friss levegőt. Manapság az okostelefonok miatt a gyerekek már a szabadban lehetnek, de mégis jó eséllyel leragadnak a mobil kijelzője előtt. A Google mindenki egészségéért szeretne tenni a digitális jóléti programja keretében, amit az idei fejlesztői konferenciáján mutatott be. Az Android P kiemelten foglalkozik a témával, és a Google egyes alkalmazásai is. Így például a YouTube. 

Hirdetés

Legyen szó gyerekről vagy felnőttről, könnyen megtörténhet valakivel, hogy órákon keresztül csak YouTube-ozik. Ez már rövid távon is kellemetlen panaszokat okozhat, ezért nem árt odafigyelni. 

Ezt teszi meg helyettünk a YouTube, ami Androidon már képes szólni, ha túl sokat nézzük a platformon lévő videókat. Az emlékeztetőt úgy tudjuk bekapcsolni, ha a jobb felső sarokban lévő profilképünkre nyomunk az okostelefonos appban, majd az Általános menüben aktiváljuk a kapcsolódó opciót, a nekünk tetsző időbeállítással. A Soha és a 180 perc között több lépcsőben válogathatunk. 

Elméletileg a funkciót az androidosok már megkapták a legutóbbi frissítéssel, de ha valakinél még nem elérhető, ne essen pánikba, jön majd. 

A nagy kérdés persze az, hogy ha a készülék figyelmeztet, vajon odafigyelünk-e rá? Letesszük az okostelefont, vagy tovább nézzük a kedvenc csatornáinkat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.