Hirdetés

Fontos frissítés előtt állnak a MacBook Air modellek



|

Rövidesen OLED kijelzőket kaphat az Apple leginkább megfizethető hordozható szériája.

Hirdetés

Nemrég végre elárulta az Apple, hogy mikor tartja a következő WWDC-t, ahol nagyon valószínű, hogy bemutatják a cég első virtuális szemüvegét, és nyilván az iOS 17 is terítékre kerül. Azért más fronton sem lassul a kísérletezés, most például a MacBook Air szériával kapcsolatban ütötte fel a fejét egy érdekes pletyka.

A forrás a koreai The Elec, mely arról számolt be, hogy az Apple egy kétéves projekten dolgozik, és ennek nem más a célja, mint az Air laptopok kijelzőjét OLED panelekre cserélni. Azt nem tudják pontosan, hogy mióta folyik a kísérletezés, így egyelőre nem világos, hogy mikor történhet meg a frissítés, az azonban biztosnak tűnik, hogy a Samsung fogja gyártani a kijelzőket, mivel az LG az iPadek megjelenítőivel van elfoglalva.

Hirdetés

Ugyan a forrás szerint az Apple még nem véglegesítette az OLED-es verzió paramétereit, igencsak meglepő lenne, ha megváltoztatnák a laptop házát, hiszen a cégre pont az jellemző, hogy legalább 5-6 évig kitart egy forma mellett. A legutóbbi változat, ami az M2-es Apple Siliconnal debütált, 2022-ben került a piacra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.