Hirdetés

Fontos hiányosságot pótol hamarosan a Microsoft Outlook



|

Szörnyen bosszantó tud lenni, mikor egy videót nem sikerül becsatolni egy e-mailbe. Az Outlook új frissítése ezt orvosolja.

Hirdetés

Nem az Outlook az egyetlen e-mailes alkalmazás, aminek nehézséget okoz, amikor az üzenet mellé videót is csatolni kell, a Microsoft azonban most egy kísérleti megoldással próbálja meg enyhíteni a terhet, ha pedig beválik, még több felhasználónak elérhetővé teszik.

Működéséhez a OneDrive is kell, a Microsoft felhőtárhelye az Outlook-felhasználóknak is jó szolgálatot tehet.

Hirdetés

A cég bejelentette, hogy hamarosan egy új mechanikát kap a levelező kliense, ami onnantól nem csak üzenetek írására és olvasására lesz alkalmas, hanem videót is készíthetünk vele, amit az app automatikusan feltölt majd a OneDrive-ra, és onnan linkeli a csatolmányt. Hasonló módszert alkalmaz a Google is a Gmaillel és a Drive-val bizonyos fájlméret felett.

A dolog pikantériája, hogy a szolgáltatás csak az üzleti felhasználóknak lesz elérhető a OneDrive for Business szolgáltatás keretében. A frissítés fejlesztése még folyamatban van, és először csak az androidos alkalmazásba érkezik még április folyamán. Ha a visszajelzések pozitívak lesznek, valószínűleg iOS-re is kiterjesztik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.