Hirdetés

Fontos részletek derültek ki az Apple új kompakt mobiljáról



|

A jövő év elején, A13 Bionic chippel és 399 dolláros vételárral futhat be az iPhone SE 2.

Hirdetés

Olyan sokszor hallottuk már, hogy jön az iPhone SE 2, hogy mostanra kezd biztossá válni: nem csak fontolgatja, hanem tényleg piacra dobja az újabb olcsó és kompakt mobilját az Apple. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo forrásai szerint a készülék 2020 első negyedévében érkezik meg, 399 dolláros vételárral. A biztos forrásai már azt is kikotyogták, hogy milyen hardvereket épít az Apple ebbe az olcsó készülékbe.

Állítólag az A13 Bionic chipet használják majd, ugyanazt az SoC-t, ami az iPhone 11 szériában is benne van. 

Ezt 3 GB LPDDR4X RAM kíséri majd, 64/128 GB tárhellyel, asztoszürke, ezüst vagy piros árnyalatokban. 3D Touch nem lesz, maga a készülék az iPhone 6 és 6S mobilok tulajdonosainak lehet majd jó választás, és elvileg az iPhone 8-ra hasonlít majd külsőben és méreteiben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.