Hirdetés

Fontos újításokat kap a Microsoft Teams



|

A céges meetingektől a baráti összejövetelekig mindent könnyebb lesz megszervezni vele.

Hirdetés

A Microsoft nemrég jelentette be a csevegés során használható új Fluid-komponenseket, amelyek valós időben szerkeszthető, a Teamsben és az Office-alkalmazásokban is megosztható elemekkel teremtenek lehetőséget a valós idejű együttműködésre. Az újítás várhatóan valamikor augusztusban debütál majd.

Hirdetés

A Teams hatalmas népszerűségnek örvendett az elmúlt egy évben, mivel rengetegen kényszerültek az irodai meetingeket virtuális környezetbe áthelyezni, a platformnak köszönhetően pedig az otthoni munkavégzés is átláthatóbbá, kényelmesebbé vált. Az újítások megkönnyítik a szinkron és aszinkron munkavégzést, a Microsoftnak pedig az a célja, hogy a Teams egy olyan platformmá váljon, ami meetingek előtt, közben és után is hasznos marad.

A Fluid-komponensekkel a tagok létrehozhatnak dinamikus elemeket, például feladatlistákat vagy táblázatokat, amiket bárki valós időben szerkeszthet, ezeket pedig átemelhetik más beszélgetésekbe vagy az Outlook naptárba anélkül, hogy deszinkronizálnák az adatokat. Végre lehet majd egyszerre akár több üzenetre is válaszolni, fontos dolgokat a beszélgetés tetejére tűzni, a meetingek során készített jegyzetek pedig automatikusan bekerülnek a OneNote-ba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.