Hirdetés

Fontos változásokat hozott az Instagram új frissítése



|

Azok, akik szoktak ismerőseikkel, barátaikkal Instagramon beszélgetni, számos újításnak örülhetnek.

Hirdetés

Az Instagram üzenetküldője néhány új funkciót kapott a napokban. Az egyik legjelentősebb változás, hogy az üzenet elküldése utáni első negyed órában - a Facebook Messengerhez hasonlóan - meggondolhatjuk magunkat és szerkeszthetjük a már elküldött szöveget.

A változás ezen kívül érint még egy apróságot a közvetlen üzenetküldéssel kapcsolatosan. Mostantól a felhasználó rendelkezhet arról - akár személyekre lebontva - hogy a neki üzenetet küldő személy kapjon-e visszaigazolást az üzenet megnyitása után.

Erről a felhasználó a fiókbeállítások vonatkozó menüpontjában rendelkezhet. Ez persze nem jelent végleges változást, azt bármikor visszaállíthatjuk igény szerint. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy ha a végpontok között titkosítás áll fenn, abban az esetben eleve nem működik a visszaigazolás.

Hirdetés

További változás, hogy míg a listában jelenleg mindig a legutóbbi aktivitás határozza meg a beszélgetések sorrendjét, most már ez felülírható a számunkra legfontosabb beszélgetések, csoportok rögzítésével.

Egy beszélgetést úgy tudunk rögzíteni, hogy balra húzzuk azt, vagy hosszú nyomva tartás után a megjelenő lehetőségek közül kiválasztjuk a megfelelő lehetőséget. Az általunk kiválasztott három csevegés mindig felül fog megjelenni.

A jövőben matricákat, hangfájlokat, videókat és fotókat is használjunk a csevegésben, a kedvenc matricáinkat mostantól elmenthetjük a könnyebb elérés érdekében. Ha a favorizált darabot nyomva tartjuk egy ideig, az onnantól kezdve mindig a szekció felső részében fog megjelenni, megspórolva nekünk a keresgélést. 

Az, hogy már témákat is beállíthatunk, szintén örömteli újítás, így az Instagram már lényegében sikerrel felzárkózott a Facebook Messengerhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.