Hirdetés

Forma-1-es különkiadás is érkezik a Xiaomi új gamermobiljából



|

Szerencséje van annak, aki szereti a mobilos játékokat, és a Forma-1-es csapatok közül pont a Mercedes a kedvence.

Hirdetés

Megint érkeznek olyan mobilok, amik elsősorban a kompakt kialakításra és a stílusos külsőre koncentrálnak, de vannak olyanok is, ahol kizárólag a teljesítmény és a nagy igénybevétel ellenére hosszú távú használhatóság a cél.

Az utóbbi alatt természetesen a sok gyártó célkeresztjében megforduló gamer mobilos szegmensre gondoltunk, ahová nem csupán egy új modellel száll be hamarosan a Xiaomi, hanem ebből rögtön készítenek egy különleges kiadást is.

Hirdetés

Kínában egy ideje már igyekszik a gyártó felhype-olni a Xiaomi Redmi K50 Gaming Edition névre hallgató modellt, ami február 16-án meg is jelenik. Ezt megelőzően viszont még egy teaserrel szellőztették meg, hogy nem tudunk mindent az új készülékről, egész pontosan arról a speciális kiadásból, amit a teljes nevén Mercedes-AMG Petronas F1 Team alakulatával közösen adnak ki. Ahogy a fenti képen is látható, a mobil ezen kiadásának a hátoldalán helyet kapott a 2021-es F1-es konstruktőri bajnoki címet elhódító csapat logója

A készülék fő színeit pedig a 2020. óta használt fekete festést megelőzően hagyományos színvilágból merítették, így az ezüstszürke alapszínhez világoskék díszítések csatlakoztak. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezen felül hoz-e valamilyen extra funkciót a különleges kiadású Redmi K50 Gaming Edition, azt viszont igen, hogy a játékbeli teljesítményért a Snapdragon 8 Gen 1 schipsetje felel. A korábban pletykált taktilis ravaszok mellett pedig párakamrás hűtőrendszerrel, egy 64 MP-s hátlapi, és egy 20 MP-s szelfikamerával érkezik majd.

A Xiaomi egyébként a játékosoknak szánt mobilja mellett a középkategóriában a hamarosan Kínán kívül is kapható Redmi Note 11-es szériával támad, de nemrég úja megígérték, hogy nagy lépéseket tesznek a csúcsmobilok terén is, ahol az Apple-t vették célba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.