Hirdetés

Formabontó dupla kijelzős laptoppal jelentkezhet a Lenovo



|

Újabb merész ötleten dolgozhat a kínai gyártó.

Hirdetés

A világ vezető számítógépgyártójaként a Lenovónál a különleges projektekre is jut erőforrás, ennek ékes példája a második generációjánál járó ThinkBook Plus-sorozat, amely a hagyományos panel mögé épített E-Ink kijelzővel dobja fel a notebookok évtizedek óta megszokott receptjét.

Egy friss szivárgás most arról árulkodik, hogy a kínai gyártó mérnökei egy újabb meghökkentő koncepcióval készülnek, szintén a dupla kijelzős megoldással kísérletezve.

Hirdetés

Az erről szóló beszámolót Evan Blassnek, vagyis evleaksnek köszönhetjük, aki a napokban az ASUS érkező újdonságairól is lerántotta a leplet a Twitteren. A közel egy évtizede aktív szivárogtató a Lenovóról szólva egy igazán különleges laptop képét osztotta meg, ami a mellékelt szöveg szerint nem más, mint a 17 colos ThinkBook Plus.

Ahogy a képen látható, a széles kijelzős notebook egy másodlagos panelt is kapott a billentyűzet mellé ágyazva. A gondosan elhelyezett digitális ceruza arra utal, hogy ezt kifejezetten a rajzoláshoz szánja a Lenovo, az elsődleges képernyőn is megjelenített munkadarab részleteinek kidolgozását segítve.

Hogy ez a megoldás mennyire kényelmes a gyakorlatban, azt pusztán ránézésből lehetetlen megmondani, annyi biztos csak, hogy ha hihetünk a szivárogtatásnak, akkor a Lenovo ismét látványosat alkotott. A megjelenési dátumot és a specifikációkat illetően evleaks sajnos nem szolgált információkkal, így rejtély, hogy mikor láthatjuk a ThinkBook Plust, már ha tényleg lesz belőle megvásárolható termék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.