Hirdetés

Forradalmi okostelefon érkezik június 12-én



|

Ekkor mutatkozik be a Vivo Apex, amelynek az előlapja valóban csak kijelzőből áll - keretek és szenzorsávok nélkül.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy hamarosan megérkezik az első okostelefon, amelynek a kijelzője valóban keret nélküli, és még szenzorsáv sem lóg bele. Érdekes módon nem az Apple vagy a Samsung jóvoltából jön ez a készülék. 

Hirdetés

A kínai Vivo úgy döntött, hogy a nagyon sikeres Vivo Apex koncepciót a gyakorlatba is átülteti. A készülék még februárban, az MWC-n bukkant fel először. Június 12-én azonban hivatalosan is bemutatkozik, és az előlapja csupa kijelző lesz. 

Felmerül persze a kérdés, hogy az izgalmas koncepció után a kész termék is ilyen egyedi és izgalmas lesz? Sajnos sokan kételkednek, pedig az Apex nem csak keret nélküli dizájnt, de a házból kiugró kamerát és a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót is ígérne. Elméletben. 

A gond az, hogy a Vivo a meghívójában úgy fogalmaz, hogy folytatják a Vivo elképzelését, ami az Apex FullView koncepción alapszik. A szavak megválasztása nagyon érdekes, ugyanis a Vivo nem utalt rá, hogy konkrétan az MWC-n látott modellt mutatja majd be. 

A Vivo kedvcsinálóként egy új reklámmal is készül, amit sokat látunk majd idén nyáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.