Hirdetés

Frissítés jött az Apple készülékedre, minél gyorsabban töltsd le!



|

Minden felhasználónak érdemes minél előbb letöltenie ezt a súlyos sebezhetőséget javító csomagot.

Hirdetés

Rengeteg Apple eszközt érint a legújabb frissítés, amely az értesülések alapján olyan biztonsági rést javít, ami a hackerek számára lehetővé teszi, hogy irányítsák a készülékek operációs rendszerét, illetve webes tartalmakon keresztül hozzáférjenek az eszközökhöz.

A CNN információja alapján az Apple arra szólítja fel a felhasználóit, hogy mielőbb frissítsék a készülékeiket, és időben megelőzhessék az eszközök sebezhetőséhének kihasználását.

Az Apple iPhone telefonok esetében a legújabb modellektől kezdve a 6S modellig mindegyiket érinti a frissítés szükségessége, az iPadeknél 5. vagy újabb generációs modelleket, illetve az iPad Air 2-t és az annál újabb készülékeket.

Hirdetés

A frissítés szükséges az összes iPad Pro, a 7. generációs iPod Touch, valamint az iPad Mini 4 és az újabb modellek esetében is.

A sebezhetőség kiterjedhet a Mac gépekre is, ezért a Big Sur és Catalina operációs rendszereket futtató eszközöket is érdemes naprakészen tartani és aktiválni a legutóbbi frissítést, hogy elkerülhessük a bajt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.