Hirdetés

Frissítés közben gyulladt ki egy iPhone X



|

Az iOS 12.1 rendszerre frissített egy felhasználó, amikor váratlanul lángba borult az iPhone X készüléke.

Hirdetés

Rahel Mohamad Amerikában, Washingtonban él, és egy hete a Twitteren jelezte az Apple-nek, hogy felrobbant az iPhone X készüléke, miközben iOS 12.1-re frissített. A Gadgets 360 kiszúrta ezt, majd további információt gyűjtött az esetről. 

Hirdetés

A felhasználó azt mondja, hogy a készüléke épp iOS 12.1-re frissített, amikor bedugta azt tölteni. Mohamad szerint a készülékből sötétszürke füst kezdett el jönni. 

A frissítés sikeresen befejeződött egyébként, de amint bekapcsolt a rendszer, a készülék füstölni kezdett, majd lángra kapott. A felhasználó hozzátette, hogy az eredeti Apple töltőt és kábelt használta, ami a készülékhez járt. A töltést azelőtt fejezte be, hogy az eszköz lángra kapott. 

Az Apple az egyik hivatalos fiókján keresztül azt reagálta az esetre, hogy a robbanás nem várt viselkedés, a továbbiakat privát üzenetben egyeztette a felhasználóval. Nem sokkal az eset után egy másik iPhone X-ről is kiderült, hogy tűzforró lett az iOS 12.1 telepítése után. Ezt a felhasználót is privát üzenetben értesítette a továbbiakról az Apple. 

Fontos leszögezni, hogy egyelőre nincs kiterjedt probléma, a vicceskedő hozzászólások ellenére az iOS 12.1 nem borítja lángba az összes iPhone X-et. Az viszont fontos dolog, hogy lehetőleg mindenki a gyári Apple tartozékokat használja a készüléke töltéséhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.