Hirdetés

Frissül az Edge külseje, hozzásimul a Windows 11 megjelenéséhez



|

Hamarosan rajtol a Microsoft új rendszere, itt az ideje, hogy az utolsó alkalmazások is megkapják a szükséges ráncfelvarrásokat.

Hirdetés

Már két hetet sem kell várnunk a Windows 11 megjelenéséig, így 110%-on pörög a Microsoft, hogy a lehető legfelkészültebben jelenhessen meg az új operációs rendszerük, első körben a frissen értékesített gépeken. Tegnap még az a hivatalos szoftver is újra elérhetővé vált, amely megmondja, hogy alkalmas-e a gépünk a Windows 11 futtatására.

A Dev csatornán elérhető legfrissebb build már tartalmazza a Microsoft Edge első olyan verzióját, ami látványban is kezd belesimulni az új rendszerbe.

Hirdetés

A most érkezett frissítések még nem változtatják meg radikálisan a böngészőt, elsőre csak a jobb felső sarokban található három ikont frissítették, de a Microsoft elmondta, az Edge hamarosan sokkal komolyabb átalakuláson fog átesni.

A redmondiak egy egész keretrendszert kidolgoztak azért, hogy az alkalmazások minél egységesebben nézzenek ki az új rendszerben. Ezt Fluent Designnak hívják, mely segítségével a fejlesztők könnyen frissíthetik a meglévő alkalmazásaikat úgy, mintha az natívan a Windows 11-re készült volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.