Hirdetés

Frissült a OnePlus 5T



|

Számos optimalizációt tartalmaz az OxygenOS 4.7.2, amely a kamerákon is csiszol.

Hirdetés

A OnePlus nemrég azt ígérte a felhasználóinak, hogy a frissen piacra került OnePlus 5T-hez kiad egy frissítést, amely javít a dupla kamera minőségén. Elvileg az eddig jelentkezett problémákat orvosolnák. 

Hirdetés

Az első frissítés nem sokkal ezután be is futott a készülékre. A változtatási lista alapján a kamerát is érinti a csomag. 

Az OxygenOS 4.7.2 még mindig az Android Nougatra építkezik, és 107 MB-os, vagyis kisebb frissítésnek tekinthető. 

Optimalizációkat tartalmaz az ujjlenyomattal és arccal való feloldáshoz, fejlődött a képernyőkikapcsolást segítő gesztus pontossága és az elektronikai stabilizálás 4K-s videofelvételnél, javították a WPA2-es sérülékenységet, illetve a stabilitás növelése mellett más hibajavítások is vannak. 

Elvileg mostanra szélesebb körben is elérhetővé tette a frissítést a OnePlus. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.