Hirdetés

Függőben a TikTok sorsa, nem tudják, hogy mit lép az amerikai kormány



|

A TikTok nem tudja, hogy eladja-e a cég egy részét, mert nem kapott híreket a Trump-vezetéstől, és nem tudja, hogy mit lép az amerikai kormány.

Hirdetés

A TikTok továbbra is sok ember kedvenc platformja és appja, azonban a Donald Trump által korábban bejelentett szigorítások és megkötések miatt arra is volt esély, hogy a szolgáltatás működését teljesen ellehetetleníti Amerika.

A CNBC most viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy minden jel szerint a Trump-vezetés megfeledkezett a TikTokról (pontosabban jobb dolga is van). Az app fejlesztői ugyanis hetek óta nem kaptak érdemi hírt az amerikai kormánytól, és nem is tudják, hogy mire készüljenek. 

Hirdetés

A TikTok állítólag nyitott az Oracle-lel való együttműködésre, hogy megnyugtassa Amerikát. Arról senki nem tud egyelőre semmit, hogy Joe Biden hogyan áll ehhez a kérdéshez, a szakértők szerint ehhez még korán van. A választási kampány során mindenesetre az embereinek a saját mobiljáról is törölniük kellett a TikTokot biztonsági okokból. 

A TikToknak a korábbi döntés értelmében november 12-ig kellett volna lépnie valamit, de arról nem határoztak, hogy mi lesz, ha nem teszi ezt meg. Más kérdés, hogy a kínai kormány semmilyen üzletre nem volt hajlandó rábólintani. A bizonytalanság miatt az amerikai bírósághoz fordult a TikTok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.