Hirdetés

Függőleges tévét rakna a fiatalok elé a Samsung



|

A millenniumi generációnak szánja a Sero tévét a Samsung: azoknak, akik már hozzászoktak a mobilok függőleges képernyőjéhez.

Hirdetés

Az okostelefonok kijelzőjét a legtöbbször álló módban használjuk, azonban a legtöbb tévéműsort, filmet és otthoni videót fekvő módban készítik. A szakértők szerint azonban a millenniumi generáció olyannyira hozzászokott az okostelefonokhoz, hogy egyesek számára a tévéképernyő idegenebb, mint a mobil kijelzője. 

Hirdetés

Bár sokan panaszkodnak, ha álló videóval találkoznak, ez a generáció olyannyira kedveli ezt a módot, hogy sok mobilközpontú platform, mint az Instagram vagy a Snapchat már direkt erre koncentrál. Vagyis sokan a telefon elfordítása nélkül vesznek fel videót, és ugyanúgy nézik azt meg mások. 

Mindezen fényében nem túl meglepő, hogy a Samsung előállt egy meglehetősen szokatlan, függőleges tévével, amit a reményei szerint pont ez a millenniumi generáció vásárol majd. Ez a Samsung első vertikális tévéje. 

Mivel egyre több tartalmat rögzítenek okostelefonnal, logikus lépés lehet, hogy ezekhez a tévék piaca is igazodjon. A Samsung szerint vannak, akik nagyobb méretben néznék a függőleges videókat, ezért itt a 43 hüvelykes Samsung Sero, függőleges videózáshoz. 

Dél-Koreában már a jövő hónapban kapható, 1600 dollárnak megfelelő összegért. A QLED-tévé 60 wattos, 4.1-es hangszórókat, NFC-támogatást kapott, a mobil kijelzője is tükrözhető rá persze. Szerencsére a Sero nem csak egy vertikális tévé, el lehet forgatni 90 fokkal, és ilyenkor normál tévéként is bevethető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.