Hirdetés

Furcsa szerzet lett az LG V50 ThinQ 5G



|

Itt az LG első 5G-s okostelefonja, amihez egy dupla kijelzős tok is van - ez a dél-koreai gyártó furcsa válasza az összehajtható mobilok dömpingjére.

Hirdetés

Az LG a G8 ThinQ mellett egy másik csúcsmobilt is bemutatott az MWC-n. Ez lett a dél-koreai cég első 5G-s okostelefonja, az LG V50 ThinQ 5G. 

Hirdetés

Ebben nem csak az 5G-s modem a vonzó elem, hanem a nagy, 6,4 hüvelykes, 3120 x 1440-es, 19,5:9 képarányú OLED-kijelző is. Ez alatt Snapdragon 855-ös csúcslapka, X50-es 5G modem, 6 GB RAM, 128 GB tárhely és microSD-foglalat található. 

Az ujjlenyomat-olvasó hátra került, nem a kijelzőbe. Az NFC, Bluetooth 5.0 és 802.11ac-s WiFi mellett az USB-C és a HDR10 is támogatott, van 32-bites Hi-Fi DAC, sztereó hangszórók, az akku pedig 4000 mAh-s. 

A hátlapra egy 12 megapixeles, f/1.5-ös kamera került, amit egy 16 megapixeles, f/1.9-es ultraszéles, valamint egy 12 megapixeles, f/2.4-es telefotós kamera kísér. Az előlapra 8 megapixeles normál és 5 megapixeles széles látószögű lencse került. 

Az LG egyelőre nem látja indokoltnak azt, hogy összehajtható mobilt dobjon a piacra, a cég szerint az még nem kell az embereknek. Azért valamit kellett mutasson a gyártó, ha már a Samsung, a Huawei, a TCL, az Oppo is demózta a saját elképzelését. Az LG V50 ThinQ ezért egy Dual Screen tokot kapott, aminek hála ki lehet nyitni, össze lehet hajtani, és két kijelzőt használhatunk egyszerre. A második egy 6,2 hüvelykes, 2160 x 1080-as OLED-panel, ami 104 vagy 180 fokos szögben állítható. Ennek hála egyszerre írhatunk e-mailt és nézhetünk videót, vagy játszhatunk. Tabletszerű élményt viszont nem kapunk, középen ugyanis egy vastag sáv választja el a két képernyőt egymástól. A játékokban viszont dedikált kontrollerként is funkcionálhat a tok. 

Ha még több hír és cikk is érdekel a 2019-es Mobile World Congress újdonságairól, kattints!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.