Hirdetés

Furcsa választ kap, aki a Twitter sajtósának küld emailt



|

Elon Musk most jól megmutatta a léhűtő újságíróknak!

Hirdetés

A Twittert tavaly kénytelen-kelletlen felvásárló Elon Musk csapatostul rúgja ki a cég vezetőit és alkalmazottait, emiatt legalább egy ízben már kellemetlen helyzetbe is került. A dél-afrikai származású milliárdos pedig tovább folytatja a céggel kapcsolatos ámokfutását, amelynek legújabb állomásán az újságíróknak mutatott középső ujjat.

Musk, aki korábban már a Tesla teljes PR-osztályát is leépítette, a céggel kapcsolatos kérdésekre pedig látszólag véletlenszerűen, saját Twitter-oldalán válaszolgat, most a Twitter PR-szakértőit is szélnek eresztette.

Hirdetés

Múlt vasárnap pedig - ismét saját Twitter-csatornáján - jelentette, be, hogy mire számíthat, aki a cég sajtókapcsolati email-címére, a press@twitter.com-ra küld bármilyen üzenetet.

Musk ugyanis azt írta, hogy a postafiókot úgy állították be, hogy automatikus válaszként egyetlen dolgot küldjön vissza, bárki bármit is írna:

egy kaki emojit.

A Mashable csapata le is tesztelte a rendhagyó megoldást, ami valóban így működik. Azaz Elon Musk, a világ egyik leggazdagabb embere, a Tesla és a Twitter teljhatalmú ura látszólag egy tízéves iskolás szintjén kezeli a bolygó egyik legnagyobb közösségi oldalával kapcsolatos sajtóérdeklődést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.