Hirdetés

Fúrt kijelzőt kap a Honor 20 Pro



|

A Honor View 20-ból ismerős a képernyőbe épített szelfikamera, a másik extra pedig a Huawei P30 Pro telefotós kamerája lehet.

Hirdetés

Miután a Honor View 20 szelfikameráját a kijelzőbe építették, sokan meglepődtek, hogy a Huawei P30 Pro nem fúrt kijelzőt kapott. A pletykák szerint azonban a Honor 20 Pro ilyen képernyővel jön, és a Huawei P30 Pro csúcsmobilból is merít. Konkrétan az 5x-ös optikai zoomra képes telefotós kamerát. 

Hirdetés

A Honor ugyanakkor nem a jobb a felső sarokba teszi az előlapi kamerát (mint a Samsung a Galaxy S10 modelleknél), hanem a bal felsőbe. 

A Digital Trends nemrég képeket is közzétett a Honor 20 Pro készülékről, amelyeken jól látszik, hogy a szelfikamera ezúttal is a képernyő bal felső sarkába kerül. A pletykák szerint a hátlapi kamerarendszerbe beépítik azt az 5x-ös zoomra képes telefotós kamerát is, ami a Huawei P30 Próban található. 

A Honor 20 Pro így igazán remek ár-érték aránnyal támadhat majd. Elvileg feketében és pink/fehérben jön jön az eddig látott színeken felül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.