Hirdetés

Gamerlányok, figyelem: ezen a fülbevalón a Doomot is futtathatjátok



|

Mindenhová magaddal viheted az id Software legendás lövöldéjét, és még csak nem is foglal sok helyet.

Hirdetés

Nincs abban semmi kivetnivaló, ha az ember igyekszik egyedi ruhákkal és kiegészítőkkel feltuningolni a megjelenését, hiszen nem mindenki akar beleolvadni az utca, a munkahely vagy az iskola szürkeségébe, amikor ezer és egy módja van annak, hogy kifejezzük az egyéniségünket. Játékosként például adják magukat a gaming témájú holmik, amelyeken belül most új királyt avathatunk a Doomot futtató fülbevaló képében.

Ezen a ponton már közhelynek számít, hogy az id Software halhatatlan belső nézetes lövöldéje mindenen, de tényleg mindenen eldöcög a holografikus karácsonyfától a Windows Jegyzettömbön át az alaplapi BIOS-ig, így miért pont az ékszerek jelentenének kivételt?

Hirdetés

Az Alina nevű streamer a TinyCircuits miniatűr GameBoy-hasonmását használta ehhez, amit aztán a füléhez rögzített:

Ebben az esetben tehát csak egy meglévő terméknek kellett új felhasználási módot találni, de még ennek tudatában is megsüvegelendő az ötlet. A fülbevalóként újrahasznosított apróságot egyébként Thumbynak hívják, a gyártója pedig kulcstartóként forgalmazza darabonként 9000 forintért, vagyis nem kell nagyon kiköltekeznie annak, aki megirigyelte a rendhagyó ékszert.

Amennyiben a súly miatt aggódnál, felesleges, mivel a Thumby mindössze 5 grammot nyom, aminél jóval nehezebb fülbevalókat is találni a piacon, és azokon még csak démont irtani sem lehet. Ha kíváncsi vagy, milyen őrült eszközökön bírták még működésre a Doomot, ajánljuk figyelmedbe a témának szentelt korábbi válogatásunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.