Hirdetés

Garantáltan jó kedved lesz az év legviccesebb állatos fotóitól



|

Még pénzt is nyerhet, aki kiválasztja a kedvencét a jelöltek közül.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy nem a The Comedy Wildlife Photography Award a világszerte megrendezésre kerülő számtalan fotóverseny legrangosabbika, de az egészen biztos, hogy ez az egyik legviccesebb, hiszen a 2015-óta futó megmérettetés kimondottan a humoros állatos fotókra koncentrál.

A Sir Paul Joynson Hicks által létrehozott verseny már tavaly is egész erős jelöltekkel örvendeztetett meg minket, s mivel eltelt egy újabb év, most ismét itt egy nagy csokornyi mosolyra fakasztó felvétel az állatok világából.

Hirdetés

Az alábbi galériában néhány kedvencünket gyűjtöttük össze nektek, köztük célt tévesztett, felfúvódott és parancsolgató (!) madarakkal, lazuló medvével és fókával, valamint egy léggitárázó kenguruval. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa, hiszen a verseny weboldalán összesen 41 jelölt várja a látogatókat, akik most pénzt is nyerhetnek a Comedy Wildlife Photography Awardsszal.

Akik ugyanis az e-mail címük megadásával szavaznak a kedvencükre, azok az Affinity Photo képszerkesztő támogatásával 500 fontnyi (kb. 220 ezer forint) pénzdíj nyertesei is lehetnek. Fontos viszont, hogy ehhez bele kell egyeznünk az e-mail címünk hozzáadásába egy levelezési listához, így érdemes lehet másodlagos e-mailt használni a sorsoláson való részvételhez.

A Comedy Wildlife Photography Award győztes felvételeit és a pénznyeremény nyertesét november 23-án hirdetik ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.