Hirdetés

Gazdag különcöknek való az iPhone X Bentley Edition



|

Egyelőre keveset tudunk róla, ára sincs, de sokan megőrülnek ezért a különleges iPhone X-ért, ami csak kevesek kezében lesz ott.

Hirdetés

Az iPhone X a maga 379 990 és 436 990 forintos vételárával önmagában is olyan státuszszimbólum, mint amilyen Apple - vagy más - okostelefon eddig sosem volt. Ennek ellenére túlságosan is gyakori modell ahhoz, hogy olyan exkluzív ritkaságnak látszódjon, amelyet csak az igazán gazdagok engedhetnek meg maguknak. Vagyis ezúttal is van igény egy olyan egyedi, különleges és extrém mértékben limitált kiadásra, amelynek a vételára csillagászati magasságokban mozog, lehetőleg neves és elismert márkával együttműködésben készül, és valóban csak nagyon kevesek kezében lehet ott. 

Hirdetés

Mindezeknek köszönhetően elkészült az Apple iPhone X Bentley Edition. 

A készülék elsőként az Instagramon bukkant fel, és egyből kivehető, hogy az Apple logóját a Bentley márkajelzésére cserélték, valamint egy különleges feliratra. Mindezt a tippek szerint 18 karátos arannyal bevont oldalak és kameragyűrű egészítik ki. Természetesen csak kevés, összesen 100 darab készül belőle. 

A lefotózott darab a 19-es sorszámú volt, és a feliratok alapján a Golden Ace Genevának köszönhetjük a munkát. A valóságban egy vietnami cégről van szó, amely egyedi termékekre specializálódott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.