Hirdetés

Készülj, jön a Fekete Péntek a Gearbestre!



|

A webáruházban nem csak a pénteki nap akciós, de előtte és utána is érdemes körülnézni hihetetlen árakért, akciókért és játékokért.

Hirdetés

A Black Friday, azaz a Fekete Péntek egy Amerikából induló kezdeményezés, amely a karácsonyi vásárlási szezon megnyitójaként terjedt el aztán az egész világon. Manapság már nálunk is egyre ismertebb (bár még kissé összevissza napokon tartják), de idén az igazi Black Friday november 24-re, azaz most péntekre esik. Ezen a napon az áruházak általában a szokásosnál is durvább akciókkal, kedvezményekkel, játékokkal igyekeznek minél több vásárlót bevonzani.

Hirdetés

A Gearbest ráadásul nem is csak a pénteki napra készül meglepetésekkel, hanem három fázisban indítja az őrületet egy óriási év végi akció keretében. Mutatjuk, melyik időszakban mikre lehet ráugrani:

November 20. 3:00 - november 23. 10:00 - bemelegítő időszak (warm-up phase)
November 23. 10:00 - november 27. 10:00 - kiterjesztett Fekete Pénteki őrület (crazy time)
November 27. 10:00 - december 04. - kiterjesztett számtech-hétfő (Cyber Monday)

Amellett, hogy ezekben az időszakokban folyamatosan jelennek meg brutális százalékokkal szanaszét akciózott termékek az oldalon, játékokat is találunk majd, amelyeket belépés (vagy ha még nincs Gearbest-fiókunk, egy rövid regisztráció) után próbálhatunk ki. Ezek között lesz ajándékhúzás, ahol háromszor próbálkozhatunk valamilyen extra kedvezmény vagy jutalom reményében. Egy másik játékban sárkányunkkal zúzhatjuk szét a termékek eredeti árát, és ebben akár barátaink segítségét is kérhetjük a minél nagyobb engedményért.

Találhatunk zsákbamacskákat is, ahol ugyan nem tudjuk előre, miket rejtenek a csomagok, de mindenképpen valami olyasmit, ami a zsák árának sokszorosát éri! Persze maguk az akciós ajánlatok is érdekesek játék nélkül, itt ugyanis az idővel játszunk, hiszen a villámakciókra nagyon gyorsan érdemes lecsapni. Emellett a vásárlások értéke után is jár kedvezmény, 60 dollár fölött 0,99 dolláros, 100 dollár fölött pedig 5,99 dolláros extrát választhatunk, nem is beszélve a voucherekről, ahol 50 dollár után 10 dollár kedvezményt kapunk, de 150 dollár után 30, 300 dollár után pedig 50 dollár jár vissza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.