Hirdetés

Gigantikus méretű a Google Pixel 3 XL kijelzője



|

A legutóbb kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy 6,7 hüvelykes a készülék képernyője.

Hirdetés

Egy orosz tech blogger nemrég hozzájutott a Google Pixel 3 XL készülékhez, és úgy döntött, hogy elkezd mindenféle érdekességet szivárogtatni róla. A kicsomagolós videó után egy olyat is közzétett, amelyen körbenéz a készülék rendszerén, megmutatja az Android 9 Pie-t és a dizájnt. 

Hirdetés

A videó alapból csak a Telegramon volt elérhető, de persze a YouTube-ra később átemelték. 

A fehér verzió kéttónusú dizájnt kapott, a kijelzőbe belógó szenzorsáv igen vaskos. A 2960 x 1440-es felbontású kijelzőt 494-es képpontsűrűség jellemzi, vagyis némi számolgatás után kijön, hogy a Pixel 3 XL kijelzője 6,7 hüvelykes. Ez még ilyen képarány mellett is hatalmasnak számít, a Galaxy Note 9-nek "csak" 6,4 hüvelykes kijelzője van, de sokan már azt mondják rá, hogy kezelhetetlenül nagy. 

Ha figyelembe vesszük, hogy a Pixel 3 XL kijelzőjének alsó kerete is elég vastag, akkor a készülék igen nagynak számít. 

Az orosz blogger egyébként arra figyelmeztet, hogy ez egy kiadás előtti verzió, vagyis előfordulhat, hogy a Google még finomít a készüléken és annak kinézetén. Benne egyébként Snapdragon 845-ös SoC, 4 GB RAM, 64 GB tárhely és egy 3430 mAh-s akku található. Az egyetlen hátlapi kamera 12 megapixeles, az előlapi 8 megapixeles. A nemrég említett háttérképes funkció is látszik a videón, de lehet, hogy ezt csak a Pixel 3 készülékek tudják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.