Hirdetés

Gigantikusat trollkodott a Samsung az Apple-lel



|

Az Apple-ellenes marketinghadjárat keretében ingyen Galaxy S9 készülékeket osztott szét a Samsung egy apró holland faluban, amelynek a neve Appel.

Hirdetés

A Huawei nemrég hatalmasat szúrt oda az Apple-nek és az iPhone-rajongóknak, ugyanakkor az Apple-ellenes marketinghadjárat igazi királya a Samsung. A dél-koreai gyártó folyamatosan áll elő olyan reklámokkal és videókkal, amelyekben kifigurázza az Apple-t, legyen szó annak boltjairól, az iPhone funkcióiról vagy mondjuk a kijelzőbe belógó szenzorsávról. 

Hirdetés

A Samsung ezúttal újabb marketingtrükköt vetett be, és most egészen más megközelítést alkalmaztak a reklám-szakemberek. 

Elmentek ugyanis egy apró holland faluba, amelynek a neve Appel. Ez történetesen pontosan azt jelenti, mint az angol apple szó. 

A Samsung képviselői ezután összesen 50 Samsung Galaxy S9 készüléket adtak át a helyi lakosoknak (a falu 312 lakót számlál). A kampány végrehajtását egy helyi, 18 éves Apple-rajongó segítette. A videóban az látható, hogy Appel lakói mit szóltak az új Galaxy S9 készülékükhöz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.