Hirdetés

Gondolt rád a Sony, ha egyedi és stílusos vezeték nélküli hangszórót szeretnél



|

A CES-en debütáltak a Sony Extra Bass vezeték nélküli hangszórók, a lámpásnak álcázott modell pedig világítást is kínál.

Hirdetés

A CES-en mindenféle termék előfordul, jövőbe mutató tévék, vezeték nélküli hajszárítók, ruhát hajtogató robotok és még sok egyéb. Vannak persze olyan termékek is, amelyeket valószínűbb, hogy talán már az idei évben meg is vásárolunk. A Sony például Bluetooth-képes vezeték nélküli hangszórókat is villantott az idei rendezvényen. 

Hirdetés

Az Extra Bass szériát a Sony SRS-XB12 nyitja, ami a legkisebb az újdonságok közül. Ha több is van belőle, akkor képesek összekapcsolódni a sztereó hangzásért. Az IP67-es védelemmel ellátott apróság egy töltéssel 16 órát bír. 

A nagyobb és hangosabb SRS-XB22 már bulikra termett, ráadásul LED-es fények kísérik a zenét, és a hangszórót megérintve különböző hangeffektekkel is feldobhatjuk a hangulatot. Ez is IP67-es vízvédelemmel rendelkezik, egy töltéssel pedig 10 órán át használható. A legnagyobb változat az SRS-XB32 lett, ami már 14 órás üzemidővel rendelkezik. 

Ezeknél is érdekesebb azonban az LSPX-S2, ami azoknak szól, akik valamilyen egyedi, stílusos, mégis különc hangszóróra vágynak. A lámpást idéző hangszórónak itt van ugyanis az utódja, amit bárhová is helyezünk, passzol majd a modern dekorációhoz. A meleg színű fényeket LED-ek árasztják, a fényerő 32 szinten állítható. A LED-ek gyertyát is tudnak utánozni. A Bluetooth mellett az NFC és a WiFi is támogatott, az üzemidő pedig 8 órás. Nagy-Britanniában ez a modell 550 fontba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.