Hirdetés

Régóta várt funkcióval frissített a Chrome böngésző



|

Ha te is tucatjával nyitod meg egymás mellett a böngészőfüleket, az új Chrome verziót neked találták ki.

Hirdetés

Újabb frissítést kapott a Google Chrome, az egyik ezzel járó funkció pedig könnyebbé teheti a mindennapokat. Könnyű ugyanis megnyitni több tucat vagy akár száz lapot a böngészőben, azonban egy idő után elég nehéz használni azokat és eligazodni a nyitott oldalak tengerében. A Google megoldása erre az, hogy csoportosítás opciót tett a Chrome-ba a jobb rendezhetőségért. A Tab Groups funkció segít összeterelni a különféle lapokat, ami ideális több projekt vagy téma esetén. 

Hirdetés

A funkció használatához a Chrome 81-es verziójára van szükség, ebben már elég jobb gombot nyomni egy lap fülén, majd hozzá is adhatjuk egy új csoporthoz. A kiválasztott lap színt vált a könnyebb csoportazonosítás érdekében, a meglévő csoportokba pedig egyszerűen be lehet húzni egérrel az újabb lapokat. 

Aki már régóta várt valami ilyesmire, és ugyan frissített a legfrissebb Chrome kiadásra, de mégsem találja a funkciót, az se csüggedjen. Ehelyett látogasson el a chrome://flags/#tab-groups hivatkozásra, majd a legördülő menüt állítsa engedélyezettre, és az odébb lévő gomb segítségével indítsa újra a Chrome-ot. Ezután már elérhető lesz a funkció, ha korábban elrejtőzött volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.