Hirdetés

Óriási gondokat okozott a Google androidos billentyűzetének frissítése



|

Kizárt egyes felhasználókat az okostelefonjukból a Gboard billentyűzet az összeomlása után.

Hirdetés

A Google billentyűzetét Gboardnak hívják, Androidra és iOS-re egyaránt elérhető. Az utóbbi időben azonban sok panasz érkezett az androidos verzióra, mert egy hiba miatt a billentyűzet összeomlott. Ez azért volt gond, mert egyes felhasználókat kizárt az okostelefonjukból: nem tudták beírni a zárolás feloldásához a jelszót vagy PIN-t. 

Hirdetés

A Google néhány napja adta ki a hibás frissítést, és a jelentések szerint a legnagyobb mértékben a Motorola eszközei érintettek. A Motorola a Google-t hibáztatja, és elmondta, hogy aki pórul járt, annak sajnos resetelnie kell a mobilját. 

Ez persze az érintettek részéről óriási haragot szült, elvégre ki akarná lenullázni a használatban lévő okostelefonját? 

Aki fel tudja oldani a készülékét, annak megoldás lehet egy átmeneti alternatíva használata, illetve a minta is segíthet a PIN vagy jelszó helyett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.