Hirdetés

Közösségi rajzolóprogrammal hergel a Google



|

A Google I/O fejlesztői konferencia startja előtt felvezetésként egy érdekes kezdeményezést is megmutattak a színpadon: egy közösségi világ-rajzoló szoftvert.

Hirdetés

Mielőtt elindulna a Google I/O felvezető előadása, különféle érdekességekkel hergelik a közönséget. A furcsa, öntanuló mesterséges intelligenciával felruházott szintetizátor kissé monoton performansza után a World Draw appot vetítették ki a nagy képernyőre. Érdemes kipróbálni, jó móka.

Hirdetés

A játék egyfajta közösségi rajzolóprogram, ahol egy egész világot teremthetünk a többi felhasználóval együtt. A rendszer felajánl különféle objektumokat a helikoptertől a tábortűzön át a házig, amelyeket nekünk a lehető legjobban le kell rajzolnunk. Ezután itt is egy mesterséges intelligenciára és önfejlesztésre épülő rendszer igyekszik megfejteni, pontosan mit is alkottunk.

A sikeres párosítás után pedig egyrészt azt láthatjuk, hogy a saját kreálmányaink benépesítik a virtuális bolygót, de akár különféle játékokat is játszhatunk, ha például egy repülőt rajzolunk, akkor azzal ügyességi versenyen vehetünk részt.

A játékot a https://worlddraw.withgoogle.com címen éritek el, üres percekre jóféle szórakozás.

A Google I/O konferenciát itt tudjátok élő videó formájában is követni, a történésekről pedig a PC World Online-on folyamatosan, külön kis hírekben tájékoztatunk titeket - ezeket összegyűjtve itt találjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.