Hirdetés

Tizenöt éves a Google Maps, újdonságokkal ünnepelhetünk



|

A héten ünnepli 15. születésnapját a Google térképszolgáltatása.

Hirdetés

Sok mindenbe belenyúlt már a Google, néha több, néha kevesebb sikerrel, de a Google Térkép vitathatatlanul a világ egyik legjobb online térképe, és folyamatosan egyre jobb lesz. Most 15. éve, hogy elindult az akkor még messze kezdetlegesebb alkalmazás, amit egy új ikon mellett sok más újítással ünnepelhetünk.

Hirdetés

Az iOS-es és androidos Térkép alkalmazásba bekerült öt gomb alulra, melyekkel gyorsan átkapcsolhatjuk, hogy milyen információt szeretnénk megtudni. Megnézhetjük a közeli helyeket, a közlekedési infókat, a mentett helyszíneket, bővíthetjük az adatbázist vagy vethetünk egy pillantást a frissítésekre.

A későbbiekben az alkalmazás mutatni fogja, várhatóan mennyire lesz zsúfolt a tömegközlekedés adott időben, milyen meleg van, mennyire akadálymentes egy állomás, van-e biztonsági őr, hány vagonból áll egy kocsi, és esetleg külön kell-e utaznia a nőknek, ami hasznos, ha turistaként megyünk közel-keleti országokba. Frissítik még a Live View nézetet is.

Ti melyik alkalmazást használjátok navigációhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.