Hirdetés

Jelez neked a Google, ha nem biztos saját magában



|

Van, hogy a Google algoritmusai sem tudnak valamit. Ha kétségesek a keresés eredményei, üzenetben jelez ezentúl a Google.

Hirdetés

A mesterséges intelligencia, az algoritmusok és a keresések terén is élen jár a Google, amelynek a keresője minden egyes nappal okosabbá válik, a találatok pedig minden eddiginél pontosabbnak számítanak. Ennek ellenére az is igaz, hogy olykor a Google sem tudja felkutatni azt az információt, amire kíváncsiak vagyunk. A cégóriás azonban a jövőben szeretné jelezi ezt a helyzetet is. Éppen ezért a mai naptól indul el egy új funkció, amelynek a lényege, hogy a Google üzenetben értesít minket, ha a rendszerei nem teljesen biztosak a keresési találatokban. 

Hirdetés

Keresési eredmények ilyen esetekben is lesznek, megpróbálhatunk válaszokat keresni, de a Google figyelmeztet, hogy nem biztos, hogy kapcsolódó, érdemi találatokkal tudott szolgálni. 

Ezzel egyszerre tanácsot is ad majd a kereső, hogy miként finomhangoljuk a beírt kulcsszavakat a jobb keresési eredmények érdekében. Elvileg csak ritkán találkozunk majd ezzel a figyelmeztetéssel, de a Google így szeretné elkerülni, hogy a ritka alkalmakkor sok oldalon keresztül böngésszünk irreleváns tartalmakat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.