Hirdetés

Dupla kijelzővel jön a következő GoPro akciókamera



|

A GoPro Hero 8 vagy a Max utódja a jelentések szerint a harmadik negyedévben érkezik, méghozzá dupla kijelzővel.

Hirdetés

Az FCC akaratlanul is megszellőztette, hogy mire számíthatunk a következő, várhatóan a harmadik negyedév során érkező GoPro akciókamerától. A DroneDJ kiszúrta, hogy az új modellbe 1720 mAh-s akku kerül, jelenleg a mérnöki hitelesítési teszteket végzik, és a Bluetooth 4.2 mellett a 802.11ac-s WiFi is támogatott lesz. A dokumentumokból azonban egyéb érdekesség is kiderült

Hirdetés

A beállítások menüt ugyanis átalakítják, az nagyobb ikonokat is kap, illetve több más apró változtatás is várható. Az érintős kijelző menü pedig innentől kezdve kijelzők néven jelenik meg, ami a szakértők szerint arra utal, hogy a jövőben a GoPro akciókamerák elején és hátulján is lesz kijelző. 

Az FCC állítólag már márciusban tesztelte az első ilyen GoPro akciókamerát, a rövid távú titoktartási megállapodást figyelembe véve pedig október 27-re várható a megjelenés. Azt viszont még nem tudni, hogy ez a modell a Hero 8 vagy a Max utódja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.