Hirdetés

Ha a Samsung Z Flip 5-re pályázol, ezt a videót mindenképp nézd meg



|

A népszerű youtuber extrém terheléses tesztnek vetette alá az új hajtogatós Galaxyt.

Hirdetés

A hónap elején jelentette meg új készülékeit a Samsung: a Galaxy Z Fold 5-öt és a Galaxy Z Flip 5-öt. A népszerű brand két új hajtogatós darabja a cég szokásos Galaxy Unpacked augusztusi rendezvényen került bemutatásra, de egyébként is nagy érdeklődéssel várták már a márka rajongói.

Nem új műfaj a YouTube-on különböző igénybevételi teszteknek alávetni új elektronikai termékeket. Ezeken a videókon olyan fizikai behatásnak teszik ki sokszor az eszközöket, amivel meg tudnak arról győződni, hogy az eszköz mennyire strapabíró, hogy viseli a normálnál erőteljesebb vagy akár extrém mértékű fizikai terhelést.

Hirdetés

A műfaj egyik legnépszerűbb inflenszere Zack Nelson, aki JerryRigEvrything nevű csatornáján a tesztelésen túl a technológia témakörében nagy érdeklődésre számot tartó témákkal is foglalkozik. Néhány hete például egy akkumulátor újrahasznosító üzemben forgatott nagy nézettségű videót. Most a Samsung új hajtogatós Galaxy Z Flip 5-ösét vette górcső alá, és tette ki sokkal jelentősebb fizikai terhelésnek, mint a ki-be hajtogató lengyel csapat még a hónap elején.

A Samsung Galaxy Z Flip 5 összességében jól teljesített a teszteken. A karcolás próbáját kiválóan állta a Gorilla Glass Victus 2-es üveg. Ezután további terheléseknek veti alá az új készüléket: sniccerrel vagdossa a burkolatot, egy öngyújtóval próbálja megégetni a készüléket több helyen, beleértve a kijelzőjét is, extrém adag kosszal teszteli a telefon strapabírását, végül a nyitási irány ellenében kézzel feszegeti, de az nem törik el.

A tortúra végén nem nézett ki jól a készülék, leginkább a sniccer okozta karcolásoknak és a koszállósági tesztnek köszönhetően, de az esztétikai hibáktól eltekintve a készülék kibírt minden eszement próbát.

Nyilvánvaló, hogy a legtöbb készülék a közelébe sem jut ilyen mértékű terheléseknek, de ezeknek a teszteknek a célja kideríteni, hogy mit bír a termék, mi az a maximális terhelés, aminek, ha kitesszük, még üzemképes marad. Hálás köszönet illeti Zack Nelsont, hogy ezeket elvégzi helyettünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.