Hirdetés

Ha nem működik jól a Spotify, ne aggódj, a hiba nem nálad van



|

Valamiért nem lehet zenéket lejátszani a Spotify-on, de a cég már keresi a hiba okát.

Hirdetés

Nagyon ritkán lehet fennakadást tapasztalni a Spotify szolgáltatásában, és akkor sem mindig a cég saját hibájából: legutóbb a Facebook iOS-es fejlesztői készletének bugja miatt omlott össze az app, de ezt szerencsére hamar sikerült orvosolni. Most valami más áll a háttérben, az asztali kliens sem működik megfelelően.

Hirdetés

Nagyjából egy órája kezdődtek a gondok, akkor azt lehetett tapasztalni, hogy a dalok lejátszása nem indul el, vagy ha mégis, pár másodperc után megszakad, és az alkalmazás hibaüzenetet dob. Az offline tárolt és a cache-ből visszahallgatható számokkal nincs probléma, viszont a le nem mentett lejátszási listákat (köztük a Heti kalandot) nem lehet megnyitni.  

A Spotify Twitteren jelezte, hogy nyomoz, és amint fejlemény lesz, szól; addig marad a türelmes várakozás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.