Hirdetés

Ha nem tudod elérni a napokban oldalainkat, ez az oka



|

Két napja sajnos kiadónk online oldalainak egy részét folyamatosan túlterheléses támadás éri.

Hirdetés

Idén már nem először történik meg, hogy komolyabb DDoS támadással nézünk szembe, volt már, hogy minden oldalunk kapott az áldásból, most a GS és a Puliwood oldalak esnek áldozatául a túlterheléses támadásnak.

Sajnos érdemben védekezni ezek ellen lehetetlen, talán láttad már, hogyan söpört végig a magyar sajtón az utóbbi hónapokban a "zombi" gépek támadása, de nagyobb állami hatóságok oldalai is térdeltek már le ilyen esetben. Sőt, a Microsoft és a Facebook is kapott már pofonokat, csak náluk kicsit több pénz van védekezésre, Európában éppen tavaly történt minden idők legnagyobb DDoS támadása

Hirdetés

Kisebb kiadóként nehezen tudunk érdemi lépéseket tenni ilyenkor, de megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az olvasóinkat minél kevesebb kellemetlenség érje. 

Érdemes követi a GS Facebook oldalát, a Puliwood Facebook oldalát, és természetesen a PCW saját social oldalát is, hiszen itt tudunk direktben kommunkálni veled, ha bármi történik velünk. A GS egyébként Twitteren és Viberen is elérhető, itt is érkeznek tőlük a hírek és érdekességek, szóval nem maradsz hírek nélkül. Ha pedig videós anyagokat szeretnél látni, ott a YouTube csatornánk (amelyen PCW kontent is megfordul), és a TikTok, amelyen éppen tegnap magyaráztuk el, mi történik velünk:

@gs_plus Minket is utolért egy DDoS támadás. De mi is ez pontosan? Elmondjuk. #gsplushu #ddos #hacker ♬ original sound - GS

Nagyon reméljük, hogy az éppen minket sújtó támadásokat kevés sérüléssel ússzuk meg, de ehhez szükségünk van rád is, hogy aktív legyél oldalainkon, ha visszatér oda az élet. Köszönjük türelmed addig is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.