Hirdetés

Ha új, olcsóbb Apple Watchra vársz, várnod kell még



|

Az Apple Watch SE harmadik generációjáról jósolt egy neves szivárogtató.

Hirdetés

Az Apple Watch sosem tartozott az olcsó portékák közé, 2020-ban viszont jóval kedvezőbb ajánlattá vált, amikor is a gyártó bevezette a jóárasított SE-kiadást, amely ugyanazt a receptet követi, mint az azonos nevű iPhone-ok: aktuális processzor régimódibb házba csomagolva, a fő modellekhez képest korlátozott funkciókkal.

A barátságosabb árazás a fogyatékosságok ellenére is elhozta a sikert, így az Apple Watch SE tavaly ősszel megkapta a második generációs frissítését, amely a drágább Apple Watch Series 8-at is hajtó S8 erőforrásra épül, ám olyan extrák nélkül dobták piacra, mint az EKG-alkalmazás, a véroxigénmérés vagy a mindig aktív kijelző.

Hirdetés

Tekintve, hogy az első két SE-kiadás között is két év telt el, eleve nem volt rá komoly esély, hogy az almás cég már az idén elhozza a harmadik generációt, most pedig ideje lehet végképp feladni a reményt. A többnyire jól értesültnek számító Mark Gurman, a Bloomberg elemzője ugyanis a legutóbbi hírlevelében arról ír, hogy a forrásai szerint idén nem kapjuk meg az Apple Watch SE 3-at.

Aki tehát csak emiatt halogatta a vásárlást, az valószínűleg nyugodtan befizethet az idehaza (40 mm-es tokozással) 129 ezer forintról induló budget órára, jelen pillanatban ugyanis semmi sem utal rá, hogy 2024 őszénél korábban frissülhet a kategória. Aki viszont többet áldozna az okosórás szükségletei kielégítésére, az Gurman szerint idén nemcsak a normál Apple Watch szokásos éves generációváltására (Series 9) számíthat, hanem a tavaly bemutatott Apple Watch Ultra új kiadására is.

Az utóbbi kapcsán a Bloomberg elemzője egy korábbi jelentésben arról írt, hogy 3D-nyomtatott alkatrészekkel érkezhet, amivel egy másik jelentés szerint akár könnyebb is lehet az elődjénél. S ha már Gurman legújabb beszámolójánál tartunk, ez az iPhone 15 Pro és a Pro Max egy fontos változtatásáról is leránthatta a leplet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.