Hirdetés

Ha vezeték nélküli tévére vágysz, mostantól semmi akadálya



|

Az LG Magyarországon is megkezdte az OLED evo M sorozatba tartozó tévék értékesítését.

Hirdetés

Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy a prémium modelleket a tévégyártók Magyarországra csak pár hónapos késéssel hozzák el, de az igaz volt mindig, hogy előbb vagy utóbb minden típus megvásárolhatóvá válik idehaza is.

Az LG - a szokásos menetrendnek megfelelően - idén is a CES-en jelentette be fontosabb újdonságait, amelyek egyik legizgalmasabb tulajdonsága a megnövelt fényerő volt. Az igazi különlegességet azonban a Signature családot erősítő evo M széria jelentette, amelynek érdekessége a kábel nélküli kialakítás.

Hirdetés

A tévét a mellékelt konzollal akár teljesen a falra is tapaszhatjuk, a telepítés helyén csak egy tápfeszültséget biztosító kábelre van szükség. Minden más adat vezeték nélkül érkezik az eszközhöz, mégpedig a szobában - szinte - bárhol elhelyezhető Zero Connect Boxon keresztül. Erre a doboza kerültek a csatlakozók is, beleértve a három HDMI-t, az Ethernet portot és az USB-t. Az LG-nek nem ez az első "formabontó" megoldása, korábban a vállalat évekig forgalmazta a mindössze 3,85 mm-es Wallpaper OLED-tévét, sőt a termékpalettán megtalálható volt a "felcsavarható" OLED R is.

A "doboz" érdekessége, hogy található rajta egy LED, amely az aktuális jelerősség függvényében változtatja színét - a LED alapján, valamint azzal, hogy az antenna irányát felfelé és lefelé minimálisan változtathatjuk, pillanatok alatt megtalálható a ZCB számára az ideális pozíció. A jelerősséget egyébéként nemcsak a LED mutatja, hanem a tévé menüjében is bármikor, kényelmesen ellenőrizhető. A vezeték nélküli összeköttetés ellenére a tévé 4K-s felbontás mellett is támogatja a 120 Hz-es képfrissítést.

A tévé Magyarországon 77 és 83 colos méretben vásárolható meg, prémium jellegéből és értékéből adódóan azonban csak és kizárólag az LG saját webáruházában, nem olcsón: a kisebb verzió 2,1 millió forintba, a nagyobb változat pedig 2,99 millió forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.