Hirdetés

Hajlékony kijelzőt kap a Huawei első 5G-s mobilja



|

A kínai gyártó első hajlékony mobilja az első 5G-s Huawei okostelefon is lesz egyben.

Hirdetés

Az eladási adatok alapján a Huawei a világ második legnagyobb okostelefon-gyártója, és egy ideje természetesen már fejleszti az első 5G-s okostelefonját. Nem titok, hogy készül a cég első összehajtható mobilja is. Most pedig kiderült, hogy a kettő valójában egy és ugyanaz. 

Hirdetés

Ken Hu, a Huawei egyik elnöke a World Economic Forum alkalmából árulta el, hogy a gyártó első 5G-képes okostelefonja valójában hajlékony mobil lesz. Az is kiderült, hogy az eszköz valamikor 2019 közepén jelenik majd meg. Az 5G-s modellt épp júniusra várták a szakértők. 

A Huawei mindent meg szeretett volna tenni azért, hogy megelőzze a Samsungot a hajlékony mobilok piacán. Mivel a kínai gyártó kijelzők nélkül maradt, ezért a novemberi bemutató vagy megjelenés már esélytelen. Az időt kihasználva azonban a Huawei tovább dolgozhat a fejlesztéseken, és az 5G-s támogatást is beépítheti. 

Természetesen a vételár és specifikációk listája továbbra is titok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.