Hirdetés

Hajlékony OLED-kijelzőkre váltanak a Sony Xperiák



|

Állítólag az LG Display szállítja majd a hajlékony paneleket a Sonynak.

Hirdetés

Dél-koreai jelentések szerint a Sony és az LG Display legújabb megállapodásának jegyében az LG már hajlékony OLED-paneleket szállít a jövőben a Sony okostelefonokhoz. 

Hirdetés

A csúcskategóriás Sony tévék már eddig is LG OLED-képernyőre építettek, azonban az együttműködés jegyében immáron még több termékbe kerül LG panel

Azt nem tudni, hogy mikortól, de a tippek szerint hamarosan olyan Sony okostelefonok jöhetnek, mint a Samsung Galaxy S8. Dél-koreai források szerint a Sony egyenesen összehajtható mobilokkal készül, bár azt már végképp nem tudni, hogy ez mikor válna valósággá. Nem túl valószínű, hogy a Sony megelőzné a majdnem kész Samsung Galaxy X-et. 

A Sony első OLED-kijelzős okostelefonja mindenesetre már az MWC-n debütálhat. Elvileg ez az Xperia XZ Pro lesz, 4K-s felbontással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.