Hirdetés

Hamarosan a Honor 8 is Oreót kap



|

A Huawei megerősítette, hogy a Honor 8 és a Honor 8 Pro készülékekre is érkezik az Android Oreo.

Hirdetés

Bár az Android Oreo közzétételét egyik gyártó sem sieti el, a Huawei és így a Honor igyekszik az elsők között lenni. A Mate 9 és a Mate 9 Pro okostelefonokra már megindult a frissítés, és a Honor 9, valamint a Honor V9 is megkapja ezeket. 

Hirdetés

George Zao, a Honor ügyvezetője azonban egy szerb online lapnak megerősítette, hogy a cég már teszteli az Android Oreót két további okostelefonján is, konkrétan a Honor 8 és a Honor 8 Pro modelleken. 

Zao szerint mindkét okostelefonra hamarosan elérhetővé válik az Android 8.0 Oreo, azonban nem ezek lesznek az utolsók, amelyek megkapják az Oreót. Ez a Honor 7X-re is befut majd. 

Az ügyvezető arról is beszélt, hogy más Honor modelleket is frissítenek majd Oreóra, de itt konkrétumokat nem említett. 

Értelemszerűen rövidesen a Huawei P10 és P10 Plus készülékek tulajdonosaihoz is eljut majd a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.