Hirdetés

Hamarosan a WhatsApp segítségével is lehet pénzt küldeni



|

Egyelőre csak Brazíliában érhető el a WhatsApp pénzküldési funkciója, de később máshol is használható lesz.

Hirdetés

Régóta várnak a WhatsApp egyes felhasználói, hogy már az ő kedvenc chates alkalmazásuk segítségével is lehessen pénzt küldeni. A funkció végre érkezik, bár egyelőre csak Brazíliában használható. A Facebook tulajdonában lévő cég fejlesztői erről külön bejegyzésben adtak ki közleményt, mely szerint a felhasználók az ismerőseiknek külön díj nélkül küldhetnek pénzt, de a cégek számára 3,99 százalékos díjat számolnak fel. 

Hirdetés

Mivel a WhatsApp a Facebook tulajdonában van, ezért magától értetődő módon a fizetéseket a Facebook Pay segítségével kezeli a rendszer. Új platformot tehát nem állítanak szolgálatba.

A Visa és a Mastercard bankkártyák és hitelkártyák is támogatottak, a Cielo pedig a fizetéseket dolgozza fel a tranzakciók során. Azt nem tudni, hogy globálisan mikor válik elérhetővé a funkció, de hamarosan újabb régiókban nyílik majd meg, addig már remélhetőleg felhasználói tapasztalatokat is olvashatunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.