Hirdetés

Új asszisztenst fejleszt a Facebook



|

A jelek arra utalnak, hogy a Facebook hamarosan kiadhatja az Aloha nevű hangasszisztensét.

Hirdetés

A legfelkapottabb és legígéretesebb terméknek jelenleg az okoshangszórók számítanak. Bár a piacot az Amazon és a Google uralják, azért még van lehetőség mások számára is. Az Apple valószínűleg tovább próbálkozik a HomePoddal, illetve lassan beszállhat a harcba a Facebook is. 

Hirdetés

Bár a facebookos okoshangszórót az elmúlt hónapok botrányai miatt elhalasztották, az Aloha projekten állítólag tovább folyik a munka. Fejlesztői bizonyítékok alapján az Aloha hangasszisztens jelenleg is készül

Egyelőre nem sokat tud, de ez azért van, mert teljes mértékben a Facebook dolgozói számára korlátozták le. Mindez pedig azt jelenti, hogy az asszisztens tesztelése megkezdődött. Azt nem tudni, hogy ez mennyiben épít az M romjaira, amivel még 2015-ben próbálkozott a Facebook. 

Riválisa bőven lesz, hiszen a Google Assistant és az Alexa mellett ott van a Cortana és a Siri is. Megjelenéssel kapcsolatos szivárgások egyelőre nincsenek, de az szinte biztos, hogy magyarul ez az asszisztens sem tud majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.